Primarul capitalei, Ion Ceban, testat pozitiv la Covid-19

Primarul capitalei, Ion Ceban, anunță că a fost testat pozitiv la Covid-19. Edilul capitalei spune că a făcut testul în contextul în care mai multe persoane de la Primărie sunt testate pozitiv. 

Foto:

„Prieteni anunț că am primit rezultatul testului pozitiv!

Am făcut testul de rutină în contextul în care în primărie sunt foarte mulți colegi infectați cu Covid-19. Unii au starea de sănătate gravă, alții au aflat întâmplător, deoarece am solicitat ca toți angajații să fie testați.

În ultima perioadă, am dat mai multe teste, la fel ca și pe toată perioada pandemică.

În special în ultima săptămână am dat testul la întoarcere din deplasare, altul ieri împreună cu echipa, iar cu scurt timp în urmă am primit rezultatul.

În prezent sunt bine și sunt acasă, dar mai izolat de familie deoarece membrii familiei nu au Covid”, a scris Ceban.

Edilul a îndemnat oamenii că respecte regulile de prevenire a răspândirii infecției cu Covid-19. 


Ceban a anunțat luni, în cadrul ședinței Primăriei, că mai mulți angajați sunt infectați cu noul tip de coronavirus.

 

„Avem o situație deloc ușoară cu privire la Covid-19. Cazurile sunt multe în municipiul Chișinău. Motivele sunt diverse spun medicii, chiar sâmbătă am avut ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, unde am discutat despre aceasta. Cert este că în primăria Chișinău avem foarte multe cazuri, sunt cazuri și complicate. Avem situații când într-o direcție sunt mai mult de jumătate de angajați, bolnavi”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei.


Pub