(video) A jefuit un copil de 10 ani, în plină stradă. Suspectul a fost reținut de polițiști

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de polițiști, după ce a jefuit un minor de 10 ani. Suspectul nu este la prima abatere de la lege, fiind judecat pentru infracțiuni analogice și circulația ilegală a drogurilor.

Foto:

La 15 martie, o persoană în timp ce se afla pe str. Cuza Vodă, în mod deschis a sustras de la un minor portmoneul, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Poliția  imediat a fost sesizată de către mama minorului.

La locul faptei, minorul în prezența mamei a comunicat polițiștilor că în timp ce se îndrepta spre magazinul care este chear lângă casă,  de el s-ar fi  apropiat un bărbat și în mod deschis i-a sustras portmoneul în care avea bani în sumă de 150 de lei.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală confort art. 187 C.P „Jaf”.

În urma acțiunilor speciale întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Botanica, suspectul a fost identificat și reținut,  iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Conform legislației pentru fapta comisă acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.



Pub