(foto) Noi detalii şi imagini despre Hyundai STARIA. Va oferi până la 11 locuri pentru pasageri

După ce a arătat o serie de imagini teaser şi prime informaţii, Hyundai continuă să stârnească interesul asupra unei maşini pe care o va lansa într-un segment care nu este într-atât de popular precum cel al SUV-urilor. Noi detalii despre STARIA dezvăluie că modelul va putea pune la dispoziţie până la 11 locuri pentru pasageri!

Ce mai aflăm nou despre STARIA:

  • Este un MPV şi va veni să înlocuiască modelul Hyundai H-1/Starex. Amintim că Hyundai H-1 se vinde oficial şi în Moldova, deci există şanse ca STARIA să ajungă şi la noi!
  • Măsoară 5.255 x 1.995 x 1.990 mm în lungime, lăţime şi înălţime.
  • A fost conceput în primul rând pentru familişti şi afacerişti. În plus, STARIA oferă o previzualizare a inovării spațiale care va fi disponibilă prin intermediul vehiculelor PBV (Purpose Built Vehicles) în viitoarea eră a mobilității.
  • Aspectul general al modelului se bazează pe o abordare “inside-out”, o nouă metodologie de design pentru mobilitatea viitoare, care începe procesul de proiectare cu interiorul și îl extinde la exterior. Acest lucru reflectă răspunsul Hyundai la schimbările recente ale nevoilor consumatorilor care au/văd ca prioritate utilizarea spațiului interior.
  • Exteriorul STARIA prezintă o siluetă futuristă, pură și simplificată, definită de o curbă fluidă care se desfășoară din față în spate, inspirată de haloul care luminează orizontul Pământului în timpul răsăritului soarelui, când este privit din spațiu.
  • Fața simplă îi este împodobită cu o bandă LED orizontală pe post de lumini de zi și o lampă de poziție, ambele care se întind împreună pe lățimea vehiculului. Grila radiatorului îndrăzneață și largă, cu o textură unică, creează o fațadă recunoscută instantaneu. Aspectul său sofisticat este definit în continuare de farurile poziționate la un nivel inferior, de fiecare parte a grilei.
  • Hyundai folosește aceeași culoare a caroseriei pentru toate părțile frontale pentru a maximiza stilul modern și pur al vehiculului. Linia de centură coborâtă și ferestrele panoramice expansive sporesc vizibilitatea generală și oferă un sentiment de deschidere. Inspirat de stilul arhitectural tradițional coreean cunoscut sub numele de hanok, acest sentiment de spațiu îi face pe pasageri să se simtă ca și cum scenele exterioare ar fi conectate la interior.
  • Partea din spate a maşinii are un aspect simplu și pur, cu stopuri verticale atrăgătoare, precum și o lunetă largă. Bara de protecție locală este coborâtă pentru a ajuta pasagerii să încarce și să descarce cu ușurință lucrurile în/din portbagaj.
  • Modelul STARIA Premium adaugă caracteristici stilistice exclusive pentru a oferi un aspect luxos. Grila radiatorului îi este proiectată cu un model unic de plasă. Linia cromată din jurul farurilor full LED cu elemente sub forma unor cuburi de gheaţă, precum și cromul fumuriu în nuanţa cuprului, aplicat emblemei Hyundai din față, pe jante, oglinzi laterale și mânerele ușilor, evidențiază stilul sofisticat și high-end al vehiculului. Jantele exclusive măsoară 18 inci. De asemenea, doar modelul de top va avea stopuri cu design Parametric Pixel.
  • În habitaclu, cockpit-ul este orientat spre șofer, are un aspect futurist de înaltă tehnologie, cu un ecran de afișaj frontal de 10.25 inci, un monitor central tactil şi un levier al cutiei de viteze sub forma de butoane.
  • Minimalismul planşei de bord a permis realizarea mai multor spaţii de stocare. Iar consola centrală este echipată cu suporturi pentru pahare, porturi USB și spațiu de stocare suplimentar atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.
  • Modelul STARIA Premium oferă o varietate de caracteristici interioare suplimentare. Versiunea cu şapte locuri include un mod de relaxare cu o singură atingere pentru scaunele sale de relaxare premium din al doilea rând, acestea înclinându-se automat la o postură de scaun care dispersează confortabil greutatea pasagerului și îmbunătățește echilibrul general al ocupantului.
  • STARIA Premium cu nouă locuri are scaune în al doilea rând cu capacitatea suplimentară de a se roti la 90/180 de grade pentru a avea un contact comod cu pasagerii din al treilea rând.
  • Toate versiunile Premium vor avea la bord şi un sistem de iluminare ambientală cu 64 de culori, pentru o atmosferă interioară excepțională.
  • Modelul STARIA standard (Tourer) va putea fi comandat cu până la 9/11 locuri, cel comercial cu până la 3/5 locuri, în timp ce STARIA Premium (Lounge) în configuraţii cu 7, 9 sau 11 locuri, cu repere de design exclusive și upgrade-uri interioare (în funcţie de piaţă).

Premiera digitală a modelului este programată pentru prima jumătate a anului curent. Staţi aproape!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/