Cum au semnat pentru Golovatiuc două deputate din Partidul Șor, infectate cu Covid-19

Julieta Saviţchi
18/03/2021
Reghina Apostolova şi Violeta Ivanov

Deputatele din Partidul Şor, Reghina Apostolova şi Violeta Ivanov, infectate cu coronavirusul de tip nou, au semnat pentru candidatul PSRM la funcţia de premier aflându-se în autoizolare. Un curier le-a adus celor două parlamentare declaraţia de formare a majorităţii parlamentare. Detaliile au fost oferite pentru portalul Anticorupţie.md de către deputata Marina Tauber.

„Misiunea i-a revenit unei doamne care s-a tratat recent de Covid-19 şi are anticorpi. A fost dusă cu maşina la fiecare din deputate, le-a dat declaraţia şi ele au semnat, fiind respectate toate normele sanitare. Nu a fost nimic ieşit din comun”, ne-a declarat deputata.

Marina Tauber a refuzat să ne comunice unde se tratează cele două colege de partid, motivând că sunt chestiile lor personale, dar a precizat că deputatele participă online la toate şedinţele fracţiunii Partidului Şor.

Precizăm că Declaraţia privind formarea majorităţii parlamentare pentru susţinerea lui Vladimir Golovatiuc la funcţia de premier a fost semnată de 53 de deputaţi din PSRM, Partidul Şor şi Pentru Moldova. Violeta Ivanov şi Reghina Apostolova ocupă poziţiile 47 şi 48 în lista semnatarilor.

Printre semnatari nu se găseşte deputatul Pentru Moldova, Sergiu Sîrbu, internat la terapie intensivă, infectat cu Covid-19.

Julieta Saviţchi
18/03/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii