fbpx

video | Un lector universitar din Republica Moldova, finalist la iUmor. Cum a ajuns Alexandru Ghețan la concursul românesc

Cu mai multe glume despre viața din Republica Moldova, dar și povestiri amuzante din copilărie, Alexandru Ghețan a reușit să impresioneze juriul și publicul de la concursul românesc iUmor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alexandru Ghețan este prezentator la un post de radio din Republica Moldova, predă la o universitate din capitală și mai face și stand-up. Se pare că ultima dintre ocupațiile sale l-au dus tocmai în finala concursului de umor de peste Prut.

Ghețan a declarat pentru ZUGO că nici măcar nu știa că iUmor avea un casting deschis sau care sunt condițiile și nici nu planifica în viitorul apropiat să ajungă acolo, însă la propunerea unor prieteni, acesta și-a încercat norocul.

Chiar dacă a mai făcut stand-up în fața publicului de la Chișinău, tânărul ne-a spus că senzațiile unei scene mari se simt cu totul altfel.

„Au fost emoții foarte mari, e diferit pe o astfel de scenă. Pe alocuri am reușit să le depășesc, dar nu în totalitate. Juriul este la distanță și publicul la fel. Totodată, în stand-up ai nevoie de intereacțiune cu publicul, ceea ce nu era posibil, mai ales că spectatorii purtau măști și era greu să îți dai seama ce reacții au”, a spus Alexandru Ghețan pentru ZUGO.

Deși încă nu s-a gândit cu ce glume va merge în finală, Ghețan spune că își schițează în cap unele glume pentru numărul său.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button