/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/INFOGRAFIC/ Situația epidemiologică în țară: Raioanele care au înregistrat cele mai multe cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore

missing
18 martie 2021, ora 19:04

Astăzi, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat înregistrarea altor 1797 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova. Totodată, 36 de persoane și-au pierdut viața din cauza complicațiilor cauzate de noul virus. 

În ceea ce privește situația epidemiologică în țară, în raioanele Bălți, Ungheni și Ialoveni înregistrează cele mai multe cazuri de Covid-19, mai exact câte 65, 57 și respectiv 55 de cazuri.

La polul opus se află raioanele Donsușeni, Dubăsari, Telenești și Vulcănești care au înregistrat doar câte patru cazuri în ultimele 24 de ore. În ceea ce privește numărul de infectări pentru astăzi, în regiunea transnistreană au fost înregistrate 129 de cazuri.

O situație mai puțin bună se atestă în Capitală, Chișinăul fiind lider privind numărul mare de infectări cu noul virus. În doar o zi, în Capitală au fost depistate pozitiv 779 de persoane.

Sursa: msmps.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram