image
Sursa foto: politia.md

Foto: Doi tineri au fost reținuți la scurt timp după ce au prădat un magazin; Au furat până și camera de supraveghere

Doi tineri au pătruns prin efracție în noaptea de 15 spre 16 martie curent, în jurul orei 03.00 într-un magazin din localitatea Cociulia, Cantemir. Poliția a fost alertată de proprietara magazinului, care locuiește în preajmă și a observat că cineva a pătruns pe teritoriul său.

Ajunși la fața locului polițiștii din Cantemir au stabilit că, niște persoane necunoscute, prin deteriorarea geamului de la ușă, au pătruns în magazinul femeii și au sustras diverse bunuri. Hoții au furat 1750 de lei și o cameră de supraveghere video care era instalată în interior. Totodată și-au pregătit o torbă cu produse alimentare şi de tutungerie în valoare de 11 550 lei, însă luați prin surprindere de gospodari au fugit fără ea de la locul infracțiunii până la venirea poliției.

La scurt timp, datorită acțiunilor întreprinse de polițiști, suspecții au fost depistați. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârsta de 19 și 20 de ani, locuitori ai satului Ciobalaccia din raionul Cantemir, asupra cărora au fost depistate o parte din bani și camera video sustrasă.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Conform legii penale, persoanele vinovate riscă o pedeapsă cu închisoare până la 4 ani, sau amendă de până la 50 000 de lei.

politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: