image
Sursa foto: dream-home.md

Dream Home Residence - un viitor frumos acasă!

Cei care își doresc o viață confortabilă în locuința proprie trebuie să țină cont de mai multe criterii, atunci când este gata să procure casa visurilor. Care sunt acestea și de ce un apartament în centrul Chișinăului ar putea să-ți schimbe viitorul?

O locuință modernă, cu avantaje clare

Pentru condiții de trai excelente a fost creat un ansamblu rezidențial modern care dispune de cele mai bune privilegii, cum ar fi:

● apartamente cu geamuri mari și pereți cu izolare fonică,

● pardoseală caldă la baie și bucătărie,

● fațadă ventilată și alte beneficii importante.

Dream Home Residence este catalogat drept unul dintre cele mai calitative construcții locative din capitală, iar de acest lucru te poți convinge ușor, vizitând complexul sau consultând un specialist în domeniu.

dream-home.mddream-home.md

Departamentul vânzări din cadrul proiectului Dream Home Residence vă poate oferi informații utile în alegerea locuinței la care visați, fie că e vorba de un penthouse în 2 nivele cu vedere panoramică a orașului sau un apartament cu 1,2,3 sau 4 camere. Toate fiind compartimentate ingenios pentru comoditatea locatarului.

Locație favorabilă

La fel de importantă este și locația acestui ansamblu rezidențial, amplasat în centru capitalei dar într-o zonă liniștită, pe strada Moara Roșie 5.

dream-home.mddream-home.md

Fiecare cumpărător de imobil de la complexul Dream Home Residence știe că dezvoltatorul garantează calitatea lucrărilor de construcție, a tehnologiilor utilizate și a materialelor. Iar locatarii acestui ansamblu rezidențial au parte de mai multe avantaje:

* Curte privată și supravegheată, cu acces limitat pentru persoanele străine;

* Spațiu verde amenajat și teren de joacă pentru copii;

* Locuri de parcare subterane și infrastructură dezvoltată;

dream-home.mddream-home.md

Dream Home Residence poate fi o investiție sigură și de viitor pentru cei care sunt adepții unui nou stil de viață, modern și confortabil!

Dream Home Residence - Construim cu Dragoste!

Noutăţile partenerilor

comentarii: