image
Sursa foto: Getty Images

Messi s-a înfuriat şi i-a cerut lui Laporta scape neapărat de un jucător! Fotbalistul are zilele numărate

Leo Messi (33 de ani) i-a cerut lui Joan Laporta să scape de un fotbalist de la FC Barcelona. Este vorba despre Philippe Coutinho (28 de ani), cel mai scump transfer din istoria catalanilor. Brazilianul nu a dat randamentul scontat pe Camp Nou şi, cel mai probabil, va sfârşi prin a fi vândut în vară, când se va deschide următoarea perioadă de transferuri.

Messi a făcut din nou istorie în tricoul Barcelonei, după ce a bifat cea de-a 767-a prezenţă în tricoul blaugrana, egalând recordul lui Xavi, iar presa din Spania a aflat prima doleanţă pe care i-a transmis-o argentinianul lui Joan Laporta, noul preşedinte de pe Camp Nou. Potrivit Diario Gol, Messi i-a solicitat lui Laporta să scape de Philippe Coutinho, fie că brazilianul va fi vândut sau va fi lăsat să plece liber de contract de la formaţia catalană.

În prezent accidentat, Philippe Coutinho n-a impresionat în niciun moment de la venirea sa pe Camp Nou, din ianuarie 2018 încoace. Astfel, Barcelona caută de mai mult timp soluţii pentru a scăpa de brazilian, pe care l-a împrumutat la Bayern în sezonul trecut. Se pare că Messi s-a săturat de faptul că Philippe Coutinho nu a dat randament şi a fost mai mereu accidentat în acest sezon, astfel că i-a transmis lui Laporta să facă orice pentru a scăpa de el.

Philippe Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în 2023.

Coutinho a strâns 90 de meciuri la FC Barcelona, 23 de goluri şi 14 pase de gol din 2018 până în prezent. Alături de trupa blaugrana a câştigat două titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă a Spaniei şi a jucat o semifinală de Liga Campionilor, în 2019.

Barcelona a plătit 160 de milioane de euro pentru transferul lui Philippe Coutinho de la Liverpool, la începutul lui 2018.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: