(video) Un bărbat din Chișinău bătut şi jefuit în plină stradă de trei tineri. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Trei tineri cu vârstele de 20 și 21 de ani originari din Căușeni, Drochia și Hîncești, au fost reținuți de către oamenii legii, fiind suspectați de comiterea unui jaf stradal.

Foto: Captură de ecran

În noaptea de 22 februarie, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani, a fost sesizat de către un bărbat, comunicând că în timp ce se deplasa pe strada Ion Creangă, a fost atacat de trei indivizi și în mod deschis deposedat de bunurile materiale. Imediat la solicitarea bărbatului forțele de ordine au reacționat și s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La locul comiterii infracțiunii victima a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu de el s-a apropiat trei indivizi și aplicând forța fizică au început să îl lovească în diferite regiuni ale corpului și în mod deschis i-au sustras telefonul mobil de model ,,Samsung”, scurta în care se aflau mijloace bănești. Bărbatul a estimat prejudiciul la suma de 10 300 lei.


Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 187 C.P. RM

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală efectuate de polițiști, indivizii în comiterea infracțiunii au fost identificați, localizați și reținuți.  În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă, tinerii riscă de la 5 la 7 ani de închisoare. 


Pub