Cu acte în regulă! Igor Șarov a fost confirmat în funcția de rector al USM

Igor Șarov a fost confirmat în funcția de rector al Universității de Stat din Moldova. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a semnat astăzi, ordinul de numire în funcție a acestuia începând cu data de 18 martie.

Foto: usm.md

„În acest context, aducem sincere felicitări, urări de bine și de succes noului rector al Universității de Stat din Moldova, dlui dr., conf. univ. Igor Șarov, întregii comunități academice și studențești a USM, exprimând convingerea că USM pășește într-o nouă perioadă de evoluție, în care își va consolida poziția de centru educațional și științific important, mediu academic prosper, implicat activ în viața economică, socială și culturală a țării. Vă asigurăm, domnule rector Igor Șarov, de susținere pentru următorii cinci ani în care vom demonstra în continuare că performanța începe la USM”, scrie într-o postare pe Facebook scrisă de colectivul USM.

La 16 decembrie 2020, Adunarea Generală a electorilor Universității de Stat din Moldova l-a ales pe Igor Șarov în calitate de rector al USM.

Autor: Valerica Baxanean (stagiară)


Pub