09:29:24 25.04.2024
Stiri

VIDEO // O companie din R. Moldova care a plătit zeci de mii de euro pentru un excavator procurat din Lituania a rămas FĂRĂ mijlocul de transport după ce l-a adus acasă

Actualitate 17.03.2021 13:39 Vizualizări2546 Autor: Ziarul National
VIDEO // O companie din R. Moldova care a plătit zeci de mii de euro pentru un excavator procurat din Lituania a rămas FĂRĂ mijlocul de transport după ce l-a adus acasă


O companie din R. Moldova a plătit 42 de mii de euro pentru un excavator pe care l-a procurat din Lituania, l-a adus în R. Moldova și... a rămas fără el.

Deși actele păreau în regulă și excavatorul a ajuns la proprietarul din R. Moldova, Poliția de Frontieră din R. Moldova a stabilit ulterior că acest mijlocul de transport de model JCB 85Z-1 era dat în căutare internațională de către autoritățile din Marea Britanie.

Mijlocul de transport este un excavator pe șenile fabricat în 2014 și este destinat pentru diverse săpături. Acesta a fost anunțat în căutare la începutul lunii martie curent de către autoritățile engleze.

În urma mai multor acțiuni de investigații, polițiștii de frontieră au constatat că excavatorul a fost introdus în R. Moldova acum o lună. Acesta a fost achiziționat cu 42 000 de euro de către o persoană juridică din Republica Moldova de la o companie din Lituania. Persoana responsabilă a declarat că nu știa despre faptul că excavatorul este furat.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul unui sector al Poliției de Frontieră, iar ofițerii de investigație cercetează cazul în colaborare atât cu autoritățile Marii Britanii, cât și cu cele lituaniene pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Oamenii legii vor să identifice persoanele implicate în acest caz pentru a le pedepsi.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md