fbpx

Ion Chicu planifică să își creeze partid. „Dacă o să mergem pe această cale, o să venim cu detalii”

Ion Chicu planifică să își creeze propriul partid. Declarații în acest sens au fost făcute de fostul premier în studioul emisiunii Politica de la TV8, însă acesta a evitat să numească membrii care ar putea face parte din formațiune și nici cum s-ar putea numi aceasta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, la Agenția Servicii Publice a fost deja rezervat un nume, însă Chicu nu l-a pronunțat, menționând că se analizează încă dacă va fi sau nu înregistrată formațiunea. Acesta a punctat că: „Dacă o să mergem pe această cale, o să venim cu detalii”.

Potrivit ex-oficialului, printre obiectivele noii formațiuni se vor număra integrarea europeană și soluționarea problemei transnistrene. În același timp, Ion Chicu a dezvăluit că noul partid se va orienta pe centru-dreapta și ar putea avea în componența sa foști membri ai echipei sale guvernamentale.

Politicianul a punctat că există mai multe întrebări la care se caută răspuns, inclusiv cele legate de finanțare. Totuși, el a punctat că situația din țară l-a motivat să se gândească la crearea propriului partid.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button