/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Isprava unui șofer nu a rămas neobservată. Riscă să fie cercetat contravențional, după ce a depășit ilegal o mașină a MAI

missing
17 martie 2021, ora 17:55

A depășit ilegal o mașină a poliției, iar acum va fi cercetat contravențional. Este vorba despre un șofer care demonstrativ a depășit un automobil al Ministerului Afacerilor Interne, încălcând marcajul rutier, linia îngustă continuă. 

Momentul în care șoferul a încălcat regulile de circulație rutieră a fost filmat de către pasagerul acestuia, care se află alături, pe bancheta din față. „Mai demult când aveam mașină cu numere străine mă temeam, dar acum așa de tare (n.r. nu-mi pasă) că le ies la depășire pe linie continuă îngustă”, a spus șoferul.

Ulterior, oamenii legii, care se aflau la volanul automobilului depășit, l-au reținut pe șofer. Întrebat de polițist care a fost necesitatea de a filma și a posta imaginile, conducătorul auto a spus: „O glumă am vrut să facem cu prietenul și s-a primit așa că a postat din greșeală. -Acum tot vă este vesel? -Acum nu”.

Bărbatul și-a recunoscut vina și riscă să fie atras la răspundere contravențională.

Atenție, în această secvență video este utilizat un limbaj licențios. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram