(foto) Cum trebuie să arate un interior de Porsche Taycan. Oferta celor de la TECHART

TECHART oferă acum posesorilor de Porsche Taycan un program de individualizare mai amplu, realizat manual. După introducerea jantelor forjate TECHART Formula VI pentru model, renumitul atelier extinde gama de produse cu un design interior modificat.

Designul exterior și cel aerodinamic, aplicații din fibră de carbon și alte elemente de trim vor completa programul în viitorul apropiat.

În opinia celor de la TECHART, pielea perforată și Alcantara în culoare jet-black, precum și elementele contrastante colorate conferă modelelor Taycan un caracter sportiv și se încadrează perfect în designul lor interior modern.

Deosebit de impresionantă este perforația ștampilată precis într-o structură “fagure de miere”. Pielea este acoperită cu culori contrastante, creând un efect de sclipire unic sub incidența diferită a luminii. În plus, TECHART oferă o varietate nesfârșită de structuri de perforație personalizate ale pielii.

Comparativ cu ce oferă Porsche din fabrică, cusăturile în culori contrastante fac mai atractiv interiorul și conectează vizual scaunele, garniturile ușilor, bordul, precum și covorașele de podea și din portbagaj. Combinația de Alcantara și piele în garnitura manuală a scaunelor, dar și a spătarelor subliniază caracterul sportiv al programului TECHART pentru modelele Taycan. Logoul iconic TECHART este brodat pe scaune în culori potrivite și reliefat pe garnitura uşilor, tetiere și covorașe.

O altă caracteristică este volanul sport TECHART la comandă, cu marcajul direct, comutatorul modului de conducere și șuruburile finisate în culori contrastante. În plus, posibila combinație de suprafețe vopsite, piele și segmente din Alcantara, precum și garnituri din fibră de carbon, cusături și perforații creează o varietate nesfârșită de opțiuni. În acelaşi timp sunt menținute caracteristicile standard, cum ar fi multifuncționalitatea, padelele posterioare sau încălzirea.

După cum afirmă tunerii, la moment continuă dezvoltarea aerokitului TECHART, a opțiunilor de styling a caroseriei și a altor produse, inclusiv proceduri de testare și toate tipurile de omologări. Dacă se va interveni şi pe plan tehnic deocamdată nu se anunţă.

https://autoblog.md/foto-kitul-exterior-care-ar-sta-excelent-pe-proaspatul-porsche-taycan-ajuns-in-moldova-il-are-prior-design/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/