fbpx

Ministerul Sănătății, despre probabilitatea importării vaccinului rusesc „Sputnik V” în Republica Moldova

Guvernul susține că va negocia cu toți producătorii vaccinurilor înregistrate în Republica Moldova. Declarația a fost făcută de reprezentanții ministerului Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autoritățile discută de urgență cu producătorii tuturor vaccinurilor înregistrate în țară. Acest lucru a fost declarat de președintele Comitetului consultativ național al specialiștilor în imunizare, Ninel Revenco, în timpul unei conferințe de presă la Ministerul Sănătății.

„Au loc negocieri cu companii – producători de vaccinuri care sunt incluse pe listele urgente ale Agenției Naționale a Medicamentului sau pe lista Organizației Mondiale a Sănătății. Care vor fi rezultatele acestor negocieri, nu știm încă. Statul este interesat să ofere populației vaccinuri sigure și de înaltă calitate în cantități suficiente”, spune Revenco.

Anterior, premierul interimar Aureliu Ciocoi a declarat într-un interviu că Guvernul intenționează să achiziționeze vaccinurile înregistrate la Agenția Medicamentului: AstraZeneca (Coreea de Sud), AstraZeneca (India), Pfizer și Sputnik V.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button