/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Tauber, despre desemnarea lui Grosu la funcția de premier: „Vom avea o ședință împreună cu Ilan Șor”

missing
16 martie 2021, ora 21:40

Marina Tauber, deputata fracțiunii parlamentare „Șor”, a comentat decizia președintei Maia Sandu de l-a înaintat pe Igor Grosu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), la funcția de premier, spunând că se vor consulta în cadrul fracțiunii.

„Vom avea o ședință împreună cu domnul Ilan Șor și ne vom consulta și cu cei din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”, a declarat Marina Tauber, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Precizăm că Maia Sandu l-a înaintat pe Igor Grosu după ce s-au încheiat consultările de astăzi, 16 martie cu fracțiunile parlamentare. Tot astăzi, Mariana Durleșteanu, care a fost înaintată de PSRM la funcția de prim-ministră, a anunțat că se retrage din viața publică.

În context, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a declarat că PSRM nu va susține candidatura lui Igor Grosu la funcția de premier.

Totodată și liderul PD, Pavel Filip, a comentat decizia șefei statului, Maia Sandu, spunând că „regretă că doamna președinte nu a discutat cu noi la consultări acest scenariu, pe care era clar că îl avea pregătit din timp”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram