Horoscop 15 martie 2021. Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 15 martie 2021. Astrologii întrevăd momente tensionate, dar şi împăcări surprinzătoare pentru unii nativi ai zodiacului, scrie observatornews.ro.

Foto:

Horoscop 15 martie 2021 Berbec

O scrisoare, un apel sau o vizită a unui iubit sau a unui prieten apropiat vă va aduce probabil știri interesante. Sunteţi energici şi curioşi astăzi, dragi Berbeci, așa că de ce să nu încercaţi să vă transpuneţi bunadispoziţie în ceva artistic. Scrieţi, desenaţi pictaţi. Transformaţi creativitatea în pasiune, iar mai apoi cine ştie, poate pasiunea se va transforma într-o sursă de venit.

Horoscop 15 martie 2021 Taur

Taurii sunt sociabili astăzi cu oricine le iese în cale. Nu ezitați să vă folosiţi talentul de buni ascultători. Veţi avea ocazia să vă faceţi apariţia la un eveniment important care are legătură cu sfera profesională. Veţi cunoaşte oameni noi şi veţi avea ocazia să începeţi proiecte interesante. În plus, starea voastră de spirit va atrage oamenii ca un magnet, implicit colaboratori şi potenţiali parteneri de afaceri.

Horoscop 15 martie 2021 Gemeni

Toate problemele legate de romantism, dragoste și căsnicie ar trebui să se rezolve astăzi, dragi Gemeni. Ar trebui să vă simțiți deosebit de sprijiniţi şi apropiaţi de sufletul vostru pereche. Conversațiile intime vor curge ușor și natural. Asigurați-vă totuşi că vă alegeţi cu grijă cuvintele înainte de a vorbi. Există un anumit pericol de neînțelegere și nu v-aţi dori ca un simplu comentariu să se transforme într-o ceartă şi să vă stricaţi ziua.

Horoscop 15 martie 2021 Rac

O întâlnire cu grupul de prietenii poate avea urmări neașteptate pentru nativii Rac. Vei purta discuții lungi și interesante cu o persoană străină care se dovedește a fi expertă într-un domeniu care te interesează foarte mult. Puteți aprofunda și alte subiecte, cum ar fi relația ta amoroasă. Niciodată nu se știe cine ți-ar putea vindeca rănile trecutului. Rămâi deschis pentru orice și oricine apare în viața ta.

Horoscop 15 martie 2021 Leu

Nativii Leu și-au pierdut ușor, ușor încrederea în persoanele apropiate și decid să se bazeze doar pe propria intuiție. Te simți chinuit de comportamentul prietenilor și nu reușești să le înțelegi gândirea și mai ales reacțiile ușor ieșite din comun. Încearcă să te detașezi de tot ceea ce-ți provoacă o stare de nervozitate. Doar așa vei putea să gândești logic și să-ți controlezi mult mai bine emoțiile, să ai o perspectivă de ansamblu a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop 15 martie 2021 Fecioară

Fecioarele își încep ziua cu stângul. Ești morocănos încă de la prima oră a zilei și pare că toți cei care îți ies în cale au o dispoziție proastă. Dar cu toate acestea, farmecul tău și umorul cu care ești înzestrat te ajută să ieși de sub acest nor negru de energii negative. Astrele îți recomandă să acorzi atenție întâlnirilor pe care urmează să le ai, pentru că este posibil să cunoști o persoană care să-ți deschidă noi orizonturi în cariera ta profesională.

Horoscop 15 martie 2021 Balanţă

Poziţionarea planetelor vă ajută, astăzi, să vă daţi seama că în relaţia cu partenerul de viaţă este nevoie de mai multă pasiune decât de obicei. Poate pe undeva s-a pierdut flacăra iubirii şi trebuie să întreprindeţi demersurile necesare pentru a revitaliza relaţia. Căutaţi să petreceţi cât mai mult timp împreună pentru a vă regăsi şi pentru a vă readuce aminte ce vă place unul la celălalt.

Horoscop 15 martie 2021 Scorpion

Pentru nativii Scorpion, astrele arată astăzi că veţi avea ocazia de a vă implica într-un proiect de suflet alături de persoana iubită. Dacă aveaţi în plan să vă măriţi familia, poate acum este momentul ideal pentru a persevera. Indiferent de planuri, trebuie să reţineţi că nu este ziua ideală pentru a rămâne în casă şi a vă lăsa în continuare pradă rutinei care v-a afectat viaţa în ultima perioadă.

Horoscop 15 martie 2021 Săgetător

Nativii Săgetător sunt implicaţi astăzi în tot felul de conversaţii care par fără sfârşit. Încercaţi să lăsaţi de la voi şi să vă daţi credit şi părerilor celorlalte persoane. În cele din urmă trebuie să vă daţi seama că apariţia unor conflicte inutile nu vă avantajează sub nicio formă aşa că cel mai bine ar fi să vă vedeţi de planurile personale şi de conservarea energiei.

Horoscop 15 martie 2021 Capricorn

Luni, nativii zodiei Capricorn vor vea parte de tot felul de probleme, pe toate planurile. Nu căuta vinovaţi în persoanele din jurul tău. Încearcă să rămâi calm, este important să îți păstrezi echilibrul în cele mai delicate situații. Fii relaxat şi dă dovadă de intelgienţă, nu vei avea de pierdut. Mai devreme sau mai târziu, toate aceste probleme se vor sfârşi. Seara, urmăreşte un film sau ieşi la plimbare cu persoana iubită.

Horoscop 15 martie 2021 Vărsător

Pentru Vărsătorii singuri, ziua de luni este una specială. Vei întâlni o persoană inteligentă și atrăgătoare, alături de care vei dori să întemeiezi o familie. În plan profesional, ai şansa de a avansa, depinde doar de tine cum îţi impui să evoluezi. Acesta este un moment în care poţi atinge noi culmi. Mare atenție, însă, la sănătate. Pot să apară mici probleme, aşa că fii atent la semnele pe care ţi le dă propriul corp.

Horoscop 15 martie 2021 Peşti

Astăzi, nativii zodiei Peşti se bucură de o zi frumoasă, liniştită, iar cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie, au şansa să se îndrăgostească. Trebuie să ai curaj pentru un prim pas, chiar dacă există şi riscul să fii refuzat. Sfatul astrelor este să nu laşi această ocazie să scape printre degete. În plus, poate ai noroc și acea persoană are exact aceleași sentimente, dar nu îndrăznește să le mărturisească. Sunt șanse mari să se nască o frumoasă poveste de dragoste.


Pub