Focar de Covid-19 la Primăria Chișinău. Ceban: „Avem situații când într-o direcție sunt mai mult de jumătate de angajați, bolnavi”

Un focar de infecție cu Covid-19 a fost indentificat la Primăria Chișinău. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban, care susține că printre rândurile angajaților primăriei se atestă foarte multe cazuri de îmbolnăvire, unele dintre ele - complicate.


Foto:

„Avem o situație deloc ușoară cu privire la Covid-19. Cazurile sunt multe în municipiul Chișinău. Motivele sunt diverse spun medicii, chiar sâmbătă am avut ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, unde am discutat despre aceasta. Cert este că în primăria Chișinău avem foarte multe cazuri, sunt cazuri și complicate. Avem situații când într-o direcție sunt mai mult de jumătate de angajați, bolnavi”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei.

Potrivit edilului capitalei, angajații primăriei lucrează mai mult de acasă, după posibilitate. Lucrează la birouri doar când este necesitate urgentă. În rest cei care pot să lucreze de acasă să o facă. În primărie la fel accesul este restricționat.


Pub