Business din furat: Doi minori din Criuleni sustrăgeau biciclete și trotinete și le vindeau pe internet

Doi minori din raionul Criuleni, furau biciclete și trotinete și le vindeau la prețuri simbolice, pe internet. O anchetă de către oamenii legii a fost declanşată pe 13 martie, când la nivelul Inspectoratului de poliție Criuleni, au fost înregistrate mai multe plângeri cu privire la furtul unor biciclete și trotinete de la locuitorii unui bloc locativ din orașul Criuleni.

Foto:

În urma anchetei s-a constatat că faptele au fost comise de doi minori, cu vârsta de 15 ani, ambii cunoscuţi și anterior de către polițiști cu preocupări de natură infracţională.

Bunurile sustrase, erau ascunse în debaraua de la domiciliul unuia dintre minori iar ulterior, prin intermediul rețelei de anunțuri, erau comercializate.

Polițiștii, analizând informațiile acumulate la fața locului și desfășurând un spectru amplu de măsuri, pe urme fierbinți, au reușit identificarea și reținerea suspecților, care s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 15 ani originari din raioanele Criuleni și Dubăsari.

Cei doi în cadrul audierilor, vina și-au recunoscut-o, menționând că și-au dorit obținerea unor mijloace financiare și au profitat de faptul că bunurile sustrase în permanență erau lăsate fără supraveghere în scara blocului, accesul la ele fiind liber.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal iar tinerii sunt cercetați în stare de libertate având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală


Pub