(video) Traversarea unor intersecţii din Chişinău este ca şi cum ai juca în ruleta rusească. Iată o dovadă

Circulaţia şi traversarea unor intersecții din capitală, mai ales a celor care se găsesc pe drumuri/străzi înguste şi cu vizibilitate redusă, necesită o doză mare de curaj şi adrenalină. Nu de alta, însă dacă nu eşti cu ochii în patru poţi ajunge la spital sau mai rău…

Situaţia în cauză a avut loc la intersecţia străzilor Ion Ganea şi Mihail Lomonosov. Şoferiţa, care circula pe drumul cu prioritate, s-a gândit iniţial să facă manevra la dreapta, însă într-un ultim moment şi-a schimbat decizia şi a decis să continue să ruleze înainte. Intuiţia, dar şi buna reacţie, au salvat-o de două situaţii de accident, atât frontal, cât şi lateral.

Microbuzul de culoare neagră a trecut la limită prin faţa automobilului, practic zburând peste un limitator de viteză montat la câţiva metri de intersecție, dar şi ignorând indicatorul STOP. Ajuns din urmă şi certat aşa cum a putut să o facă mai bine la moment, fiind pe emoţii şi nervi, femeia a declarat că tipul a dat doar din umeri în loc să-şi ceară iertare. Apropo, în automobil se mai afla şi un copil mic, în scăunel montat pe locul din dreapta al banchetei!

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: facebook.com/olga.didenco.7

Cmentariile sunt închise