/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Pasagerii au coborât din transport și au mers pe jos. Mai multe troleibuze, blocate la Ciocana

missing
15 martie 2021, ora 18:56

Mai multe troleibuze au stat nemișcate pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei, în urma unui accident rutier. Pasagerii s-au dovedit a fi nevoiți să coboare din transport și să se deplaseze pe jos. 

Din imaginile realizate de către un martor ocular se poate vedea că cel puțin șapte troleibuze au rămas blocate, iar din acest motiv circulația mijloacelor de transport din preajmă a fost parțial paralizată.

Directorul Regiei Transport Electric Chișinău Dorin Cormîi a declarat pentru tv8.md că la sensul giratoriu de pe bulevardul Mircea cel Bătrân s-a produs un accident rutier, iar din acest motiv circulația a fost blocată.

Directorul a spus că în accidentul rutier a fost implicat un troleibuz de pe ruta 23 și un automobil, iar șoferul autoturismului și-a recunoscut vina. Dorin Ciornîi a dat asigurări că circulația a fost restabilită.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram