„Arta de la geamul meu”. Înscrie-te la un concurs online de artă dramatică și vezi ce premii te așteaptă

3160B3F5-E724-4A88-AF8A-511BF17B390B_cx0_cy10_cw0_w1200_r1
Foto: romania.europalibera.org

Asociația Obștească „ATU” anunță lansarea concursului online pentru elevi, cu genericul „Arta de la geamul meu”. Proiectul își propune sensibilizarea societății prin intermediul elevilor, care vor folosi arta dramatică drept instrument de comunicare.

Astfel, participanții vor realiza un spectacol video sau un film de scurt metraj prin care vor îndemna societatea de a fi mai tolerantă și mai deschisă pentru comunicare și socializare în perioada pandemică. Elevii vor aborda problema situației pandemice din perspectivă constructivă, venind cu mesaje pozitive.

Titlul proiectului derivă din realitățile sociale, când, în perioada pandemică, arta, educația și alte domenii au trecut într-o dimensiune virtuală, dincolo de sticla televizorului sau dispozitivelor, sau în spatele geamurilor caselor. Denumirea proiectului este foarte sugestivă, iar explicarea sensurilor poate fi lărgită de către participanți.

Trupele școlare din municipiul Chișinău doritoare de a se înscrie în concurs se pot înregistra până la 30 martie, completând formularul, accesând AICI!

Numărul de locuri sunt limitate! Vor fi acceptate primele 30 de trupe școlare înregistrate (vârsta 12-19 ani).

Participanții vor avea parte de instruire din partea experților, iar la final vor avea de pregătit un film de scurt metraj sau un spectacol înregistrat video cu genericul „Arta de la geamul meu”.

Învingătorii vor avea parte de următoarele premii:

# premiul Mare – 8 000 lei
# premiul I – 7 000 lei
# premiul II – 6 000 lei
# premiul III – 5 000 lei

Mai multe detalii le puteți afla la dresa de e-mail: [email protected], pe pagina „ATU”  sau pe pagina evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente