La Chișinău se relansează concursul municipal al diriginților cu genericul „Diriginte, drag părinte”. Care sunt obiectivele proiectului

NjMwJnpjPTEmaGFzaD1iMDk1ZGRkNzZmNDRmYzczODY4NDQ0Y2MzNGQ1MWQ0MA==.thumb
Foto: digi24.ro

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău informează că, în perioada lunilor martie-aprilie 2021, se va desfășura concursul municipal al diriginților de clasă cu genericul „Diriginte, drag părinte”, ediția a XII-a.

Concursul diriginților de clasă „Diriginte, drag părinte” este un concurs municipal organizat de DGETS în scopul stimulări și promovări cadrelor didactice cu rezultate înalte.

Obiectivele concursului

Evidențierea diriginților cu un înalt potențial profesionist și propagarea experienței avansate a celor mai buni diriginți din instituțiile de învățământ primar, secundar, ciclul I, ciclul II din municipiu.

Modul de organizare și participare la concurs

La concurs pot participa diriginții de clasă din instituțiile de învățământ primar, secundar, ciclul I, ciclul II din municipiu.

Concursul se desfășoară în trei etape:
# etapa I – autodeterminarea;
# etapa a II-a – activitatea practică a dirigintelui;
# etapa a III- a – prezentarea temei de acasă.

Mai multe detalii AICI!

La realizarea activităților din cadrul concursului vor fi respectate toate condițiile sanitaro-igienice în scopul asigurării protecției, securității vieții sănătății elevilor ca urmare a evoluției situației epidemiologice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente