Coronavirus // Încă un deces în rândul medicilor: Un chirurg a fost răpus de boală

Mariana Colun
14/03/2021

Încă un medic a fost răpus de complicațiile provocate de infecția Covid-19. Este vorba despre medicul chirurg Mihail Țariuc de la Spitalul raional Cahul.

„MSMPS exprimă sincere condoleațe familiei îndurerate și întregului colectiv, în legătură cu trecerea la cele veșnice a dlui Mihail Țariuc, în vârstă de 71 ani, medic chirurg, șef al Secției Chirurgie Septică, Spitalul Raional Cahul. Dl Țariuc a fost internat la Spitalul Raional Cahul, la data de 01 martie. Regretăm pierderea unui specialist iscusit, care s-a marcat prin profesionalism, responsabilitate și inteligență. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale.

Condoleanțe celor dragi a transmis și administrația Spitalului raional Cahul, într-un mesaj pe pagina de Facebook a instituției.

De la începutul pandemiei, 104 angajați ai sistemului sanitar au decedat în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 204.463.

Mariana Colun
14/03/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii