fbpx

foto | „Dacă le ardem, boala va trece”. Sute de oameni au dat foc castelului-coronavirus și măștilor de protecție

Un eveniment de proporții, bazat pe tematica pandemiei, a avut loc în regiunea Kaluga din Rusia. Sute de oameni care s-au adunat să sărbătorească Maslenița (sărbătoare care încheie Săptămâna Albă, perioada dinaintea postului Paștelui) au dat foc unei construcții numite castelul-coronavirus, dar și măștilor de protecție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă unii au considera că edificiul creat pentru eveniment este castelul virusului, alții l-au asociat cu ampule gigantice de vaccin, transmite presa rusă. Organizatorii evenimentului au anunțat că „dacă ardem obiectele legate de pandemie, boala va trece”.

Mai în glumă, mai în serios, atunci când s-au pus în vânzare bilete la eveniment, s-a punctat că distanța fizică dintre participanți va fi verificată de bufoni, care îi vor alunga cu mături pe cei care încalcă regulile. La fel, administratorii parcului unde a avut loc ritualul au spus că aerisirea va fi asigurată pe 650 de hectare.

Pe lângă ritualuri cu incendierea castelului-coronavirus, la ceremonie au fost invitați și șamani. Aceștia au desfășurat ritualuri speciale împotriva bolilor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: meduza.io
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button