/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cazul omorului din Criuleni. Trei persoane au fost reținute

missing
13 martie 2021, ora 18:21

Trei persoane au fost reținute în cazul omorului de la Criuleni. Este vorba despre o femeie și doi bărbați. Polițiștii spun că suspecții și-au recunoscut vina. Bănuiții au vârstele cuprinse între 32 și 34 de ani. Ei au fost reținuți pentru 72 de ore. 

Cazul tragic a avut loc în noaptea de 13 martie în localitatea Coșernița din raionul Criuleni. Un bărbat de 36 de ani a fost bătut și lăsat să zacă în fața punctului medical. Dimineața acesta a fost internat de urgență în secția reanimare, însă din nefericire a decedat.

Polițiștii au fost alertați de către o femeie care a comunicat că lângă punctul medical din localitate, un bărbat, posibil agresat fizic, zace jos la sol. Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție operativă „112″ care de urgență l-au transportat pe bărbat la Spitalul Raional Criuleni.

Acesta, fiind internat în secția reanimare, a decedat în jurul orelor 09:00.

În rezultatul măsurilor întreprinse de către polițiști, s-a stabilit că bărbatul, la data de 13 martie în jurul orei 01:00, a venit în ospeție la o consăteancă, unde în acel moment se aflau mai multe persoane din localitate cu care victima a avut un conflict, care a degenerat în bătaie.

În cadrul cercetării la fața locului, în gospodăria gazdei au fost depistate urme ce demonstrează că bărbatul după ce a fost agresat, a fost scos din ograda gospodăriei și dus lângă punctul medical din localitate și lăsat jos la sol să zacă fără ai fi acordat ajutor.

În acest context a fost pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram