Un grup de bărbați l-a bătut cu cruzime pe un consătean și l-a târât în fața punctului medical din sat: Victima a decedat pe patul de spital, la Criuleni

Un bărbat de 36 de ani a murit pe patul de spital după ce a fost bătut de niște consăteni. Cazul a avut loc la data de 13 martie, în satul Coșernița din raionul Criuleni. 

Foto:

Potrivit ofițerei de presă a IP Criuleni, Elena Băetrău, polițiștii din Criuleni, au înregistrat apelul telefonic al unei locuitoare din Coșernița raionul Criuleni, care a comunicat că lângă punctul medical din localitate, un bărbat, posibil agresat fizic, zace jos la sol. 

Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție operativă 112 care de urgență au transportat persoana agresată la Spitalul raional Criuleni. 

Bărbatul, fiind internat în secția reanimare, a decedat în jurul orelor 09:00 al acestei dimineți. 

În rezultatul măsurilor întreprinse de către polițiștii din Criuleni, s-a stabilit că persoana decedată este un bărbat cu vârsta de 36 de ani, care la data de 13 martie în jurul orei 01:00 a venit în ospeție la o consăteancă unde, în acel moment se aflau mai multe persoane din localitate cu care victima a avut un conflict, iar acesta a degenerat în bătaie. 

În cadrul cercetării la fața locului, în gospodăria gazdei au fost depistate urme ce demonstrează că bărbatul după ce a fost agresat, a fost scos din ograda gospodăriei și dus lângă punctul medical din localitate și lăsat jos la sol să zacă fără ai fi acordat ajutor. 

La momentul actual angajații poliției întreprind măsuri întru stabilirea grupului de persoane precum și a făptuitorilor ce se fac vinovați de săvârșirea infracțiunii date.


Pub