Aplicația Google Maps va fi îmbunătățită cu ajutorul utilizatorilor. Cum ei pot contribui

26380400-1b6d-41f4-afe1-a8ceaec9b80d-6012d6bcdc538

Google a anunțat patru noi modalități prin care utilizatorii pot ajuta hărțile să fie mai informative și mai precise. Astfel, funcția va putea deveni mult mai utilă oamenilor care o folosesc, oferind informații concrete, actualizate și de un real sprijin, atunci când utilizatorii caută un anumit loc pe hartă.

Recenzii, detalii, evaluări și informații utile despre firme

Concret, utilizatorilor li se va pune la dispoziție fila „Contribuții”, cu ajutorul căreia vor putea actualiza datele a 100 000 de companii. În afară de posibilitatea de a lăsa evaluări și recenzii, oamenii vor putea, de asemenea, să confirme/actualizeze informațiile unei unități, cum ar fi programul magazinului.

Vor putea fi încărcate fotografii cu descrieri

Utilizatorii vor putea, de asemenea, să îmbunătățească precizia Hărților prin posibilitatea de a încărca fotografii sugestive în aplicație, cu unitățile respective.

Oamenii vor putea încărca fotografii cu anumite locuri, adăugând, și o scurtă descriere a acestora. Spre exemplu, se poate adaugă fotografia unui restaurant, cu mențiunea că acesta are și locuri de servit masa la exterior.

Pentru această funcție, utilizatorii trebuie să acceseze butonul „Încărcați o actualizare foto”.

Actualizarea informațiilor rutiere

Nu în ultimul rând, Google a lansat posibilitatea de a raporta modificările hărții cu un instrument de editare desktop.

Prin această nouă funcție, utilizatorii pot adăuga drumuri lipsă în Hărți alegând „Editați” din meniul lateral. Instrumentul va permite, de asemenea, schimbarea direcției unui drum, realinierea și ștergerea unor drumuri incorecte, precum și redenumirea diverselor trasee, dacă informațiile din Hărți nu mai sunt corecte.

Google va elimina riscul de a fi încărcate informații false în aplicație

E destul de riscant ca oricine să poată modifica Hărțile Google, pe care mulți dintre noi ne bazăm atunci când călătorim într-o țară străină, sau când căutăm chiar în orașul nostru anumite locuri. Prin urmare, gigantul tehnologic și-a luat deja măsuri de precauție.

Google va verifica actualizările rutiere înainte de a le publica, pentru a împiedica oamenii să adauge informații false.

Gigantul tehnologic va face această caracteristică în 80 de țări în următoarele luni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente