/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un șofer moldovean, blocat pe un drum înzăpezit din Belarus: „Nu am bani... Am înghețat”

missing
13 martie 2021, ora 17:41

Un șofer de camion din Republica Moldova a rămas blocat pe un drum înzăpezit din Belarus. Cazul a devenit cunoscut după ce pe 12 martie un localnic a publicat un video în care a descris situația în care se află concetățeanul nostru. La circa o oră distanță după publicarea videoului, mai mulți oameni au sărit în ajutor șoferului. 

Cetățeanul din Belarus care a filmat situația în care se afla moldoveanul s-a prezentat drept administratorul unui site local. Bărbatul a spus că vrea să mediatizeze acest caz, pentru ca mai mulți oameni să vină în ajutor.

Cetățeanul moldovean, în vârstă de 34 de ani, a spus că a rămas blocat din motiv că camionul pe care-l conducea s-a deteriorat. „Nu am pe nimeni. Nu are cine să mă ajute. Duminică camarazii ar trebui să vină în ajutor. Nu am bani”, a spus bărbatul.

Camionul bărbatului s-a deteriorat în condiții meteo nefavorabile, afară ningea. „Am înghețat”, a spus moldoveanul. Bărbatul a mai precizat că a fost ajutat de către pompierii care monitorizează situația la o fabrică de carne din apropiere. Potrivit lui, salvatorii i-au oferit adăpost pentru a se feri de frig.

La circa o oră de la publicarea secvenței video pe youtube, mai mulți cetățeni bieloruși au sărit în ajutor moldoveanului. Oamenii au adus produse alimentare și un dispozitiv de încălzire a aerului, a spus autorul videoului.

Potrivit lui, noaptea trecută cetățeanul moldovean s-a adăpostit într-o gospodărie din localitatea Sluțca.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram