(video) Igor Dodon: Pokemoni, prichindei și alți piloți prăbușiți, care stau în jurul Maiei Sandu, vor mitinguri în pandemie, pentru că au ambiții nesănătoase

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova răspunde, live, la întrebările adresate de către jurnaliști, dar și de unii cetățeni, la tradiționala sa emisiune de pe canalul de Youtube.

Foto:

„Nu mi-am permis să scociorăsc prin dulapurile de la reședința de pe Iorga să găsesc ceva împotriva fostului președinte. Astfel de chestii fac cei care nu au alte capacități și să distragă atenția de la eșecuri, umblă cu tot felul de chestii din astea.


Condoleanțe tuturor care au pierdut rudele, putere nouă să trecem peste această provocare. Minte conducătorilor, care poate se vor trezi și vor înțelege că trebuie să facă ceva pentru Republica Moldova”, declară Igor Dodon cu referire la turul de presă organizat la Condrița de către Președinție, criticat dur și de mai mulți lideri de opinie, dar și la situația pandemică din țară.


„Doar oamenii cinici, cum e Maia Sandu, dar și cei balaboli care o sprijină, pot organiza proteste, atunci când câte 2 mii de persoane se îmbolnăvesc de Covid-19.


Pokemonii și prichindeii din jurul Maiei Sandu umblă cu ambiții nesănătoase”, comentează fostul șef de stat anunțul că unii sunt gata de proteste pentru a fi declanșate anticipatele.


„Eu am filmat Condrița cum era când am venit și cum e când am plecat. E mult mai bună starea. Când va pleca Maia Sandu, acolo va fi dezastru. Au umblat să caute prin wc-uri, pe sub paturi. Rușine. Eu am lăsat totul gospodărește.


Umblau jurnaliștii Maiei și căutau pește...băi, rușine. Nu-s delfini acolo să va sară direct pe masă.


Doamna Maia Sandu, convocați Consiliul Suprem de Securitate pe problema pandemică. Nu puteți? Nu vreți să vă asumați responsabilitatea? Umblați și căutați copite de cai morți la Condrița dar”, a spus Dodon, despre turul de presă de la Condrița organizat de actuala Președinție.


Vorbind despre vaccinuri anti-Covid-19, Igor Dodon spune că sunt patru surse de unde s-ar putea obține donații:


„Prima este cea din occident, care ne-au donat românii și platforma COVAX, e vorba de AstraZeneca.


A doua sursă este Sputnic V din Federația Rusă. Se va anunța în timpul apropiat cât și când se va procura.


A treia sursă va fi China.


A patra sursă este Turcia, în urma discuțiilor dintre Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah și președintele Turciei Erdogan.


Mai urmează să negociem direct și să cumpărăm între 800 mii și 1 milion de doze de vaccinuri, sperăm până la sfârșitul lunii aprilie”, spune Dodon.


Iată și telefonul pe care Maia Sandu îl caută...măi...am vrut să zic ceva urât, dar mă abțin. Eu care am cumpărat atâtea case la familii ce aveau nevoie, să vorbească așa cu un telefon...off”, spune Dodon, cu referire la toate discuțiile că Președinția ar fi cumpărat în 2020 telefoane mobile marca Apple.


„Ei nu știu a discuta. Eu anul trecut am mers la discuții. Nu poți pune capul în nisip și gata, nu fac nimic. Bun, facem anticipate, după asta iar ceva nu-i place Maiei Sandu, atunci ce? Facem iar anticipate? Nu, așa nu se poate. Încăpățânarea, îngâmfarea este greu de depășit.


Nu e vorba despre cedări aici, e vorba despre discuții. Eset vorba aia...părul își schimbă, iar năravul ba. Nu cred că va accepta un dialog. Noi suntem gata, ei nu. Noi vom găsi soluții, eu nu pot lăsa cei 700 de mii de cetățeni care au votat pentru mine, dar și pe toți ceilalți oameni în situația dată. Nu-i vom lăsa să sufere.


Pe Maia Sandu o interesează doar câte mandate va obține partidul său, atât. Iată despre asta e toată discuția. De aceea vrea alegeri, de aceea nu vrea Guvern”, a mai spus Igor Dodon.


Urmărește aici toate declarațiile:




Pub