IuteCredit este una dintre companiile cu cea mai rapida creștere din Europa

IuteCredit Europe, un grup european important de finanțare a persoanelor fizice, a fost selectat în al cincilea clasament anual FT 1000, printre companiile din Europa cu cea mai rapidă creștere.

Foto:

„Aceasta poziție în clasament este o recunoaștere valoroasă pentru companie. Obiectivul nostru principal este de a oferi clienților noștri experiențe excepționale de finanțare a persoanelor fizice. Soluțiile complet digitale nu vor limita posibilitatea de a interacționa față în față, voce cu voce cu personalul nostru. Deoarece ne-am dovedit capacitatea și am funcționat profitabil chiar și în perioade de criză, ne propunem acum să devenim cea mai rapidă în creștere afacere, în toate țările europene în care activăm”, a confirmat Tarmo Sild, CEO IuteCredit Europe.

IuteCredit a introdus în 2020 ATM-uri fără card și aplicația MyIute, o soluție de buzunar a urmatoarei generații pentru a accesa serviciile financiare complet digital.

La sfârșitul anului 2020, IuteCredit avea peste 200.000 de clienți cu împrumuturi pe termen lung, în patru țări, și a realizat un venit de 56 milioane EUR și un profit net de 5 milioane EUR.

Sild vede oportunități de creștere atât din punct de vedere natural, cât și prin achiziții. „Ne așteptăm să avem de câștigat odată cu lansarea soluțiilor digitalizate, adăugând servicii de plată și soluții de autoservire pentru clienți. În același timp vedem și oportunități pe piața de achiziții și ne intensificăm din nou afacerea în Bulgaria”, a explicat Sild.

IuteCredit este numărul 172 pe lista companiilor cu creștere economică din Europa. FT1000, compilat cu Statista, o companie de cercetare, enumeră companiile europene care au atins cea mai mare rată de creștere anuală a veniturilor între 2016 și 2019. Rata medie de creștere anuala (CAGR) minima pentru listare a fost de 35,5% în acest an, ușor în scădere față de anul trecut de 38,4%.

Citește mai mult: https://www.ft.com/reports/europes-fastest-growing-companies


// console.log('no ads situation')