(video) Reacția lui Igor Dodon, după turul de presă de la Condrița: Umblați și căutați copite de cai morți, în loc să gestionați pandemia

Fostul șef al statului este nemulțumit de modul în care unele media au prezentat situația de la vila prezidențială de la Condrița și spune că aceasta este într-o stare mult mai bună față de 2016. „Vai... beciul de la Condrița este gol! Doamna Sandu, dați afară tot serviciul de PR și de presă. Toată presa a mers cu mine la Condrița de zeci de ori în 4 ani. În fiecare lună, zeci de copii veneau acolo. Căutați numai să vedeți ce este pe sub paturi și prin WC-uri la Condrița. La ce ați ajuns, echipa doamnei Maia Sandu?”, se întreabă Igor Dodon.

Foto:

„Eu am filmat cum am primit Condrița, după Timofti (n.n. Nicolae Timofti, ex-președintele RM) și cum am lăsat Condrița, acum când am plecat. Am filmat pentru că știam că o să umblați cu aberații, nu vă duce capul la nimic bun, căutați numai să vedeți ce este pe sub paturi, prin WC-uri la Condrița. La ce ați ajuns, echipa doamnei Maia Sandu?


Starea de la Condrița e mult mai bună decât în 2016 când eu am venit. Dar, va fi dezastru când va pleca Maia Sandu de acolo.


Ieri nu știu cine căuta este pește în iaz. Băi… oameni buni. Căutau să le sară peștele din apă la dânșii pe mal, ce aceștia-s delfini?


Eu am lăsat iazurile pline de pește, totul gospodărește. De ce nu ați arătat terenul sportiv pe care l-am făcut și a rămas acolo?!


Fugăriți vă rog toți „bublicii” ăștia și nu vă jucați de-a țara-n bumbi.


Convocați Consiliul Suprem de Securitate pe problema pandemică. Nu puteți? Nu vreți să vă asumați responsabilitatea? Umblați și căutați copite de cai morți la Condrița”, a spus Igor Dodon.


Și unii lideri de opinie au criticat acțiunea organizată de instituția prezidențială la Condrița. 


„Vizitele acestea ale „reprezentanților poporului”, jurnaliștii la reședințele de stat sunt o mică manipulare și populism subtil.

Amintește de anul 1917, când matroșii au călcat pragul caselor „bogătașilor”. Cu ce s-a terminat, e știut lucru. Au devastat tot - și casele „bune”, și pe cele „rele”.

Nu vrei să le folosești? Foarte bine! O economie pentru buget și un moment de solidaritate cu cei care o duc mai greu azi. Atât. În rest, doar un gust amar că politica nu are limite nici în sus, dar nici în jos”, a scris fostul premier, Ion Sturza, pe pagina sa de Facebook.



Pub