(stop cadru) Renato Usatîi, la „săniuș”: „Haideți să îl aducem împreună acasă”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a fost „plimbat” cu sania astăzi prin Bălți. Liderul Partidului Acasă Construim Europa de la Bălți, Nelu Straciuc, a invitat oamenii la un protest virtual prin care îl cheamă pe Usatîi acasă, la Bălți. Acțiunea vine după ce primarul de Bălți ar fi plecat într-o vacanță. „Primăria are nevoie de primar. Haideți să îl aducem împreună”, a menționat Straciuc, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Foto:

O fotografie de dimensiuni mari a fost atașată de o sanie, iar frânghia legată de portbagajul unei mașini, care s-a deplasat pe străzile acoperite cu zăpadă. 

„Absențele de la muncă este ceva obișnuit în Primăria municipiului Bălți.  Aș vrea să vă invit la un protest virtual, vazând că în două luni de la începutul anului a călătorit deja de 99 de ori, deja are două pașapoarte pline, ștampilate, a călătorit. Ba vânează rechini, se vehiculează că vânează maimuțe, cimpanzei, gorile, nu știu, iar locuitorii din Bălți au fost lăsați de izbândă. Hai toți împreună să chemăm înapoi primarul, să se întoarcă la Primăria, este multă treabă”, a comentat Straciuc. 


Anterior, Straciuc a menționat că Usatîi s-ar prezenta rar la Primărie. Anterior, Straciuc a spus că Usatîi ar fi pierdut conexiunea cu locuitorii din Bălți și rar se prezintă la sediul Primăriei. „Unica sa activitatea sunt liveurile de pe facebook. „ночной дозор - asta este activitatea lui Usatîi la Primărie”, a spus atunci Straciuc. 

Renato Usatîi deocamdată nu a comentat acuzațiile.


Pub