07:19:30 20.04.2024
Stiri

Dodon anunță o SCIZIUNE în interiorul fracțiunii Platformei „DA” și-l învață pe Andrei Năstase ce trebuie să facă pentru a deveni PREMIER: „Pe Slusari nu-l puneți în LISTĂ…”

Actualitate 12.03.2021 15:18 Vizualizări4043 Autor: Ziarul National
Dodon anunță o SCIZIUNE în interiorul fracțiunii Platformei „DA” și-l învață pe Andrei Năstase ce trebuie să facă pentru a deveni PREMIER: „Pe Slusari nu-l puneți în LISTĂ…”


Fracțiunea parlamentară a Platformei „Demnitate și Adevăr” ar fi ruptă în două, iar liderul formațiunii, Andrei Năstase, care pretinde la funcția de premier, nu ar fi sprijinit nici de propriii săi colegi. De această părere este socialistul Igor Dodon, care i-a oferit astăzi public unele sfaturi lui Năstase.

„Andrei Năstase premier? Noi suntem gata să discutăm cu oricare despre depășirea acestei crize politice. Andrei Năstase, în primul rând, trebuie să vadă ce susținere are în interiorul partidului. Eu le-am transmis să pună pe foaie candidatul înaintat la funcția de prim-ministru și cine semnează pentru el. Pe Alexandru Slusari nu-l puneți, tăiați-l din listă… Mai departe… Câți deputați din cei 11 aveți care sunt gata să-l susțină pe Năstase? Trei, patru, cinci, șase oameni… Deci, aveți șase oameni și vă mai trebuie 45 de voturi. Duceți-vă la Pavel Filip și vedeți, duceți-vă la alții…

Veniți la noi și întrebați. Spuneți în felul următor: noi avem candidat și ne mai trebuie 30 de semnături. Voi ne susțineți sau nu? Uite așa trebuie, dar nu declarații la televizor. Declarațiile aceste nu vor duce la nimic”, l-a sfătuit Dodon pe Năstase.

De meniționat că Andrei Năstase și-a manifestat interesul de a conduce un guvern anticriză, însă niciodată nu a spus clar pe voturile cui mizează în Parlament.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md