11:23:39 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Ce spune Poliția despre cazul INCREDIBIL de la Cahul: Un bărbat a fost „ÎNGROPAT”, deși strigă de la „mormântul” său că e VIU

Actualitate 12.03.2021 15:38 Vizualizări2568 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ce spune Poliția despre cazul INCREDIBIL de la Cahul: Un bărbat a fost „ÎNGROPAT”, deși strigă de la „mormântul” său că e VIU


Viața bate filmul la Cahul. Un bărbat în carne și oase figurează ca fiind mort și înmormântat. De la „mormântul” său, Ghenadie Forman anunță toată lumea că e viu și așteaptă ca instanța să-l „învie” deja de mai bine de o lună.

Bărbatul a fost peste hotare și s-a întors acasă pe 3 februarie curent. El povestește într-un interviu pentru „Democrația Acasă” că la Aeroport i-au luat actele atunci când a revenit, fiind informat că acestea sunt anulate.

Ulterior, a descoperit că a fost „îngropat” pe 5 septembrie 2020, deși copiii săi nu au recunoscut „mortul” atunci când au fost chemați de către autorități.

Tot ce deține astăzi Ghenadie Forman este certificatul său de „deces”.

Poliția din R. Moldova lasă să se înțeleagă faptul că „scăparea” ar fi a oamenilor legii din Cahul.

„Inspectoratul General al Poliției a dispus inițierea unei anchete ample în vederea elucidării tuturor circumstanțelor, precum și acțiunilor sau inacțiunilor fostei conduceri a Inspectoratului de Poliție Cahul la gestionarea situației respective. În rezultatul verificărilor, persoanele vinovăția cărora va fi constatată urmează să poarte răspundere în funcție de gravitatea faptelor comise. Precizăm că bărbatul este o persoană cu antecedente penale, după ce a comis o serie de fapte reglementate de legea penală”, se arată într-un mesaj al Inspectoratului General al Poliției.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md