(podcast) #sexplicații în rusă despre zone erogene. Află mai multe despre acele „butonașe” ale plăcerii

Zone erogene rus

Ați simțit vreodată cum de la o atingere, de la o șoaptă, de la un sărut vi se face pielea de găină? Felicitări, atunci înseamnă că v-ați descoperit sau abia ați început să vă explorați zonele erogene. Ne-am propus să facem o ediție despre zonele erogene pentru a descoperi care sunt particularitățile feminine și masculine în acest sens.

În acest episod vorbim cu bloggera Natalia Tujurkina și sexologul Adrian Sadovnic despre zonele erogene, cum funcționează acestea, care sunt cele mai importante zone erogene, cum le putem descoperi și cât de mult influențează acestea la obținerea unui orgasm.

# De ce logoul e o varză?

Bine, poate nu te-ai prins din start că e o varză, dar asta este. De mici, avem parte de lecții de educație sexuală de la părinții noștri, doar că aceste lecții sunt cam „varză”, din moment ce maturii menționează această legumă ca fiind locul provenienței noastre. În cadrul #sexplicații, vom „dezgoli” foaie după foaie varza, aducându-ți ore din practica și experiența tinerilor și ale specialiștilor din domeniu.

# Cum ne poți asculta?

Deocamdată, ne poți asculta prin intermediul linkului de mai sus. Suntem disponibili și pe:
Apple Podcasts;
Breaker;
Google Podcasts;
Pocket Casts;
# Spotify;
# RadioPublic.

De asemenea, pentru mai multe subiecte interesante, poți să urmărești și pagina noastră de Instagram.

###

Acest material a fost produs prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Opiniile exprimate aici nu prezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al Uniunii Europene sau al PNUD.

 

Taguri: ##sexplicații
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente