Dealerul oficial Toyota în Moldova a început primirea comenzilor pentru Toyota Camry actualizată

Articol de: Toyota Moldova

Un design îndrăzneț și un sistem de siguranță și mai bun: Toyota prezintă sedanul Camry actualizat

Toyota Centru Chișinău “Continent” a demarat procesul de înregistrare a comenzilor pentru versiunea actualizată a modelului Camry. Toyota prezintă versiunea actualizata a modelului Camry – automobilul se deosebește printr-un design frontal modificat, jante noi din aliaj ușor de 17 și 18 inci, o paletă de culori extinsă pentru caroserie și noi funcții pentru siguranța ta. În același timp, noua versiune Camry păstrează toate caracteristicile principale ale renumitului sedan, pentru care acesta este apreciat în întreaga lume, și oferă un confort incredibil în timpul condusului.

De la apariția sa în 1982, Toyota Camry a câștigat nenumărate premii. Fiind disponibilă în peste 100 de țări, Camry rămâne unul dintre cele mai populare modele ale mărcii.

Camry are la bază filosofia Toyota New Global Architecture (TNGA), în care plăcerea la volan și designul atractiv merg mână în mână cu calitatea asamblării, fiabilitatea și siguranța.

Exterior dinamic

Noua Camry are acum o bară de protecție față actualizată, cu o nouă grilă de radiator, care o fac să pară și mai expresivă, și mai dinamică. Grila, în funcție de configurație, este disponibilă în negru și gri închis, iar elementele sale laterale pot fi cromate sau argintii.

Noile jante din aliaj ușor de 17 inci sunt echipate cu cinci spițe în formă de V, care conferă roților un aspect sportiv. Iar cele de 18 inci au spițe duble, subțiri și expresive, combinate cu spițe negre răsucite, pentru mai mult dinamism.

Interior stilat

Interiorul lui Camry are un nou ecran tactil de 9.0 inci, montat pe consola centrală. Sistemul multimedia îmbunătățit include noi elemente de comandă, sub forma unor butoane fizice și rotițe, pentru mai multă comoditate în orice condiții de conducere.

Noua versiune se deosebește printr-un soft rapid și o reacție îmbunătățită a ecranului și acum oferă suport pentru Apple CarPlay și Android Auto, pentru integrare cu smartphone-urile.

Motor nou aspirat natural pe benzină

Versiunea pe benzină a Toyota Camry este echipată cu un nou motor îmbunătățit Dynamic Force cu patru cilindri, cu volumul de 2.5 litri*, injecție combinată de combustibil, putere de 207 CP (152 kW) și un cuplu de 243 Nm. Motorul funcționează surprinzător de liniștit, dar la apăsarea accelerației acesta scoate un huruit melodic. Datorită randamentului său ridicat, noul motor garantează o accelerare rapidă și lină a vehiculului. Tehnologia Dynamic Force asigură o putere mare atât la pornire, cât și la turații medii. Accelerarea de la 0 la 100 km/h este realizată în 8.7 secunde.

Motorul demonstrează, de asemenea, o eficiență superioară datorită tehnologiilor avansate, care au îmbunătățit randamentul termic, printre altele. În noul motor pe benzină al Toyota Camry această cifră atinge 40% și este una de top în lume. Acest lucru a contribuit la reducerea pierderilor de energie asociate cu funcționarea sistemelor de evacuare și răcire, precum și cu mișcarea pieselor mecanice. Faptul dat este confirmat de cifrele consumului de combustibil de 6.8 litri în regim combinat**.

Pe lângă noul motor pe benzină Dynamic Force, noua Camry va fi disponibilă cu un propulsor hibrid cu o putere totală de 218 CP (160 kW) și un consum de combustibil de 4.5 litri în regim combinat.

Sistem de siguranță Toyota Safety Sense îmbunătățit

Camry-ul actualizat este echipat cu cea mai recentă versiune Toyota Safety Sense – un complex de sisteme de siguranță activă concepute pentru a preveni sau minimiza consecințele coliziunilor în diferite situații în trafic***.

Alte sisteme de asistență a conducătorului auto includ un sistem inteligent de control al vitezei de croazieră (ACC), combinat cu un sistem de recunoaștere și informare despre indicatoarele rutiere (RSA), care facilitează adaptarea vitezei vehiculului la valorile indicate pe acestea. În plus, este disponibilă funcția de decelerare automată înainte de virare.

Acum Toyota Camry are și un sistem de asistență actualizat pentru păstrarea benzii (LTA). Îmbunătățirile aduse sistemului LTA includ detectarea mai precisă a benzii, readaptarea mai rapidă după schimbarea benzii, un unghi de rotație crescut pentru a reduce influența turbulenței aerului la depășirea camioanelor mari și pentru o stabilitate mai bună, un avertisment mai timpuriu despre un viraj în față și o direcție asistată îmbunătățită.  

Noi funcții pentru mai mult confort și pentru asistență în conducere

În plus, noua Toyota Camry este dotată cu tehnologii inovatoare, care fac procesul de conducere mai confortabil. În special, modelul vine cu funcție de memorie, care îți permite să salvezi două poziții pentru scaunul șoferului, oglinzile laterale și volan. De asemenea, sunt disponibile funcția de încălzire a volanului și un sistem Surround View Camera (PVM).

Combinând eleganța și puterea, noua Toyota Camry oferă o adevărată plăcere la volan. Iar noile soluții de design și tehnologiile îmbunătățite fac mașina mai luminoasă, mai confortabilă și mai de încredere.

* Valoarea este indicată convențional și poate diferi ușor de volumul de lucru al motorului. Informații mai detaliate sunt disponibile la dealerul oficial Toyotа în Moldova.

** Datele au fost obținute în condiții ideale, fără a lua în considerare stilul individual de conducere, calitatea suprafeței drumului și alte condiții (drum, vreme etc.). Indicatorii pot diferi semnificativ de cei indicați și sunt determinați doar experimental.

*** Sistemele electronice sunt auxiliare și în niciun caz nu pot înlocui șoferul, care este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță. Înainte de a începe mișcarea șoferul trebuie să se familiarizeze cu manualul de utilizare și să se asigure că modalitatea de conducere aleasă este sigură.

Toyota Centru Chișinău “Continent”
Chișinău, str. Arborilor 17/1
Tel.: +373 22 791477

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/