Primul Webinar din MOLDOVA în domeniul licitațiilor auto din SUA!

Articol de: IAA

Licitația IAA, una dintre cele mai mari licitații auto din Statele Unite (cu vânzări anuale de circa 2.5 milioane automobile), vă invita la prima conferința online din Republica Moldova în data de 24 martie 2021, ora 19:00.

Licitația IAA este cunoscută în întreaga lume pentru vânzarea de vehicule în care puteți avea încredere. Acestea pot fi evaluate pe baza imaginilor noastre de înaltă definiție, IAA Engine Start™, IAA 360° View™ și a informațiilor complete despre vehicule.

Dacă dețineți o afacere în domeniul auto, înregistrați-vă astăzi la acest unic eveniment online unde îl vei cunoaște pe Daniel Oscarson, Vicepreședintele Departamentului pentru Dezvoltarea Pieței Globale a licitației IAA.

Vei afla mai multe despre compania IAA, automobilele expuse spre licitare, noi instrumente și caracteristici care vor fi disponibile în curând, dar și informații noi despre cum puteți obține asistență locală în Republica Moldova pentru a procura automobile din Statele Unite!

Participă GRATUIT la acest eveniment LIVE! Înregistrați-vă astăzi pentru a profita de această unică oportunitate de a comunica direct cu un reprezentat IAA, ceea ce constituie un atu pentru cei interesați în procurări auto din SUA.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA EVENIMENT!

Cu respect,
Dan Oscarson
Vice-Președintele,
Global Market Development IAA
www.iaai.com

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/