(video) Ce caută, aceea ar putea găsi. Cum un şofer nu ezită să facă teste de acceleraţie şi derapaje în trafic

Un şofer din capitală se laudă cu mai multe ocazii că are atât de mulţi cai putere sub capota maşinii pe care o conduce, încât îi este “dificil” să-i ţină în frâu. După ce pietonii se deplasează pe treceri aceasta singură derapează imediat după pornirea de pe loc, ori accelerează în trombă, dincolo de viteza regulamentară, la scurt timp după ce au loc porniri de la semafor şi în câmpul vizual nu este vreun obstacol.

Ori dacă nu este adevărat că maşina face toate acestea singură, atunci ar reieşi că şoferul face intenţionat toate aceste manevre, unele care se califică pentru sancţiuni pentru comportament agresiv.

Nu este pentru prima dată când automobilul dat apare în atenţia publică, motiv pentru care conducătorului i se recomandă să-şi tempereze stilul de condus înainte a fi tras pe dreapta de poliţie care-i va explica cum să facă asta sau a pierde controlul volanului şi…

Imaginile în cauză ne-au fost expediate de un cititor care şi-a dorit să rămână în anonimitate. Acţiunile au loc pe bulevardul Moscova.

https://youtu.be/BmMTeXsc704
https://autoblog.md/video-trei-incalcari-in-mai-putin-de-un-minut-in-centrul-chisinaului-iata-protagonistul/

Cmentariile sunt închise