/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Maia Sandu, despre ședința de mâine a CSS: „Am invitat și reprezentanții fracțiunilor parlamentare”

missing
12 martie 2021, ora 20:36

Președinta Maia Sandu a anunțat că a invitat și fracțiunile parlamentare la ședința Consiliului Suprem de Securitate, care se întrunește mâine, 13 martie, de la ora 12:00. 

„Pentru ziua de mâine am convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate. Acest Consiliu nu are competențe pe parte de sănătate. Aici poate să ia decizii Comisia extraordinară. Am invitat și reprezentanții fracțiunilor parlamentare la această ședință, pentru că lucrurile pe care o să le propunem trebuie să fie aprobate de Parlament. E nevoie de dorință autentică”, a precizat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

În context, șefa statului a menționat că „criza politică este o problemă mare, dar cea mai mare problemă este criza pandemică”. Astfel, în acest context, Maia Sandu a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să fie precauți și să respecte măsurile pentru prevenirea pandemiei,

„Acum cu toții trebuie să ne protejăm viața și sănătatea”, a adăugat Maia Sandu.

Consiliului Suprem de Securitate (CSS) se va convoca în ședință mâine, 13 martie, de la ora 12:00. Despre aceasta a anunțat Președinția într-un comunicat de presă. Principalul subiect de pe ordinea de zi va fi situația pandemică.

Președinția anunță că din raționamente de securitate sanitară, ședința se va ține la Palatul Republicii.

Ședința Consiliului Suprem de Securitate – convocată în zi de weekend. Principalul subiect de pe ordinea de zi

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram