(video) Cortegiul Ambasadorului SUA, surprins la Președinție: Discuții cu Maia Sandu, la o zi de la întrevederea cu Igor Dodon

Cortegiul ambasadorului Statelor Unite ale Americii a fost surprins la Președinție. Se pare că Dereck J. Hogan se află la o întrevedere cu președinta Maia Sandu, după ce în dimineața zilei de ieri a avut în discuție cu liderul socialiștilor, Igor Dodon.

Foto:

Instituția prezidențială nu a publicat deocamdată vreun comunicat despre întrevedere.


Fostul șef de stat a anunțat ieri că discuțiile cu Excelența sa s-au axat „în special, pe  situația politică internă din Republica Moldova”. 

„Am reiterat poziția principială a Partidului Socialiștilor: toate procesele politice din țară, declarațiile și acțiunile conducătorilor statului și ale liderilor de partide trebuie să se desfășoare în conformitate cu prevederile Constituției și a legislației în vigoare a Republicii Moldova.

De asemenea, PSRM consideră că divergențele existente trebuie să fie soluționate prin dialog civilizat, fiindcă societatea așteaptă din partea politicienilor soluționarea problemelor social-economice acute și a crizei pandemice care se agravează”, a menționat Igor Dodon.

În același timp, Hogan a declarat pentru presă că „aleșii Republicii Moldova trebuie să respecte voința poporului și să lucreze în interesul cetățeanului”.


Pub