image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, falsă; Suspectul care a pus pe jar autoritățile este căutat

UPDATE 12.38 // În urma verificării clădirii Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, de către specialiștii din cadrul seviciului „Bomteh”, anumite obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru „Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism". Ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Buiucani, întreprind măsurile necesare pentru identificarea și reținerea suspectului.

Conform legislației, individul care a făcut apelul la 112 riscă o amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

_________________

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

O persoană necunoscută a alertat oamenii legii în jurul orei 10:25, precum că în sediul judecătoriei se află un obiect explozibil.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații, și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii.

Serviciile specializate sunt la fața locului.

politiacapitalei.mdpolitiacapitalei.md

politiacapitalei.mdjudecătoria buiucani

Noutăţile partenerilor

comentarii: