image
Sursa foto: Getty Images

Viitorul lui Leo Messi este stabilit! Tatăl argentinianului a făcut anunțul

Tatăl lui Leo Messi a dezvăluit planurile de viitor ale căpitanului lui FC Barcelona! Indiferent ce va alege în vară, dacă-și va prelungi contractul cu gruparea catalană sau va pleca la alt club, în 2023, superstarul argentinian va merge la trupa din MLS a lui David Beckham, Inter Miami.

Jurnaliștii spanioli au scos la iveală faptul că Jorge Messi, tatăl decarului lui FC Barcelona, stabilise o întâlnire, în casa cântărețului Julio Iglesias, în Republica Dominicană, pe care a anulat-o în ultima clipă. Scopul întrevederii era acela de a se pune la punct cu dedesubturile vieții de la Paris, în cazul unui transfer al lui Leo Messi la PSG.

După ce Juan Laporta a câștigat alegerile pentru președinția FC Barcelona, Leo Messi s-a arătat deschis să asculte propunerea clubului catalan de a continua pe Camp Nou. Cu toate acestea, tatăl argentinianului a spus că există 50% șanse ca cel mai bun jucător din istoria catalanilor să continue la gruparea "blaugrana".

În plus, Jorge Messi a dezvăluit un aspect extrem de important. Acesta a declarat, potrivit Mundo Deportivo, că orice decizie va lua Leo în privința viitorului său apropiat, aceasta va fi pentru următorii doi ani, urmând ca din 2023, căpitanul Barcelonei să ia calea Americii. Leo Messi s-ar fi înțeles cu David Beckham să meargă la echipa patronată de englez, Inter Miami.

La finalul anului 2020, sud-americanul și-a cumpărat o locuință luxoasă în Miami, pentru care a plătit opt milioane de euro (9,8 milioane de dolari). Apartamentul se află în clădirea Porsche Design Tower, aflată la 25 de minute de stadionul pe care evoluează Inter Miami.

Mai mult, Leo Messi (33 de ani) a afirmat că își dorește să trăiască și să joace fotbal, măcar o perioadă, în Statele Unite, în interviul maraton pe care i l-a acordat jurnalistului Jordi Évole, de la postul TV La Sexta. ”Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite ale Americii la un moment dat, mereu a fost una dintre dorințele mele. Dar nu știu ce se va întâmpla”, a declarat fotbalistul Barcelonei.

Pentru a asigura rămânerea lui Messi pe Camp Nou, Laporta intenționează să-l aducă la Barcelona pe Sergio Aguero, atacantul lui Manchester City, al cărui contract expiră, de asemenea, tot la finalul sezonului.

Laporta este conștient de relația excelentă dintre Messi și Aguero, motiv pentru care i-ar fi făcut deja o ofertă concretă atacantului de 32 de ani de la Manchester City, scrie publicația argentiniană TyC Sports: "În acest fel îl poate convinge pe Messi să rămână și să atenueze conflictul dintre el și club", notează sursa citată.

Leo Messi și Barcelona au părăsit UEFA Champions League, în optimile finală, după ce PSG s-a impus în dublă manșă, scor general 5-2. Argentinianul a fost și înger și demon pe Parc des Princes. Mai întâi a înscris cu o torpilă de la aproximativ 25 de metri, pentru ca puțin mai târziu să rateze o lovitură de pedeapsă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: