image
Sursa foto: Getty Images

”Revoluție” în lotul lui Juventus: Andrea Pirlo rămâne pentru a dirija schimbul de generații! Situația lui Cristiano Ronaldo

Juventus a fost eliminată de Porto din optimile Champions League și este departe de titlu în Serie A, motive pentru care în vară urmează foarte probabil o ”revoluție” la nivelul lotului.

Dacă situația băncii tehnice pare clară, Andrea Pirlo urmând să rămână pentru a asigura schimbul de linii, în lot vor apărea multe schimbări, inclusiv viitorului lui Cristiano Ronaldo fiind incert.

Starul portughez mai are contract cu Juventus până în vara lui 2022, dar o despărțire se poate produce, anunță italienii de la Tuttosport, încă de la finalul acestui sezon, în special dacă echipa lui Andrea Pirlo va rata titlul în Serie A, prima dată după nouă ani.

Până la finalul sezonului, Cristiano Ronaldo și conducerea lui Juventus vor purta o serie de discuții despre viitorul portughezului la Torino, iar decizia îi va aparține în totalitate jucătorului.

Conform sursei citate anterior, singurul jucător căruia i-a fost decisă ”soarta” este Aaron Ramsey, care va pleca în vară, iar, pe lângă Cristiano Ronaldo, viitor incert la Juventus au și Giorgio Chiellini, Merih Demiral, Adrien Rabiot, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala și Alvaro Morata.

În cazul în care va decide să plece de la Juventus, una dintre destinațiile lui Cristiano Ronaldo poate fi Manchester United, club pentru care a mai jucat, cu mare succes, între 2003 și 2009.

La schimb cu Cristiano Ronaldo, Juventus l-ar dori de la Manchester United pe Paul Pogba, mutare care ar reprezenta, de asemenea, o revenire, mijlocașul francez consacrându-se la Torino, unde a jucat timp de patru ani, 2012 - 2016.

Ambii fotbaliști intră în vară în ultimul an de contract, însă un obstacol în calea mutării ar fi partea financiară, Paul Pogba câștigând la United aproape de două ori mai puțin decât încasează Cristiano Ronaldo la Torino, 31.000.000 de euro anual.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: