22:08:14 28.03.2024
Stiri

Şoferul unui microbuz care efectua curse Chişinău-Suceava, AMENDAT şi INTERZIS în România pentru o perioadă de cinci ani

Actualitate 11.03.2021 13:42 Vizualizări2756 Autor: Ziarul National
Şoferul unui microbuz care efectua curse Chişinău-Suceava, AMENDAT şi INTERZIS în România pentru o perioadă de cinci ani
Poză simbol


Şoferul unui microbuz care efectua curse regulate între Chişinău şi Suceava a fost amendat şi a primit interdicţia de intrare în România pentru o perioadă de cinci ani, după ce în mijlocul de transport au fost descoperite 1 250 de pachete de ţigări de contrabandă, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 34 de ani este cetăţean al R. Moldova şi s-a prezentat, miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca la volanul microbuzului cu pasageri, cu scopul de a intra în România, după ce a trecut de vameșii moldoveni fără probleme.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, iar echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, sub scaunele pasagerilor şi în podeaua microbuzului, cantitatea de 25.000 de ţigarete (1.250 de pachete), cu timbru de acciză Republica Moldova", se precizează în comunicatul ITPF.

Autorităţile române au luat măsura ridicării întregii cantităţi de ţigări descoperite, în valoare totală de aproximativ 6 100 de roni, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7 000 de lei românești. Totodată, a fost aplicată măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de cinci ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md