Ce mai privesc liceenii? Cinci recomandări de producţii TV pe care le poţi adăuga în lista ta de vizionat

0-02-05-5f5c5d64ef80593cb9288cfdf89d36214bf66d14737a4fede849bc4114492215_b71a8a40
Foto: tjtoday.org

Tinerii privesc seriale. Asta le-a stat în fire dintotdeauna şi nimeni nu poate contesta acest fapt. Echipa #diez i-a întrebat pe liceeni ce seriale privesc, mai ales că dispun de mai mult timp liber acum, în perioada vacanţei de primăvară. Astfel, tinerii ne-au oferit o serie de recomandări de producţii TV care pot face parte şi din lista voastră cu titluri de privit.

# Jessica Jones

Jessica Jones este o femeie superputernică ce a avut o scurtă carieră de erou până la un incident în care ticălosul Kilgrave a determinat-o să omoare pe cineva. După acel incident, ea a devenit investigator privat. Când Kilgrave reapare, Jessica trebuie să îl oprească. În al doilea sezon, Jessica Jones descoperă că mama ei este încă în viață datorită experimentelor făcute de Karl Malus. În al treilea sezon, Jessica Jones se confruntă cu Gregory Sallinger, un dușman care este hotărât să demonstreze că ea reprezintă o fraudă, ca sora ei vitregă, transformată în criminala Trish Walker.

# Dark

Primul sezon începe în 2019, dar ulterior include anii 1986 și 1953 prin călătorii în timp, când membrii familiilor protagoniste ale emisiunii devin conștienți de o gaură în sistemul de peșteri de sub centrala nucleară locală. În timpul primului sezon, sunt dezvăluite secrete referitoare la familiile Kahnwald, Nielsen, Doppler și Tiedemann, iar viața lor începe să se prăbușească pe măsură ce legăturile lor sunt expuse. Conspirația implică copiii dispăruți și istoria orașului și a cetățenilor săi.

# The Sniper

The Sniper implică doi bărbați pe laturile opuse ale unei străzi și ale unui război. Povestea are loc la Dublin în timpul bătăliei din 1922. Un bărbat creează o șmecherie care îl determină pe celălalt să creadă că are ocazia să-l omoare. Celălalt bărbat se ridică, fiind încrezător de moartea adversarului său, și apoi este ucis. Lunetistul supraviețuitor își dă seama că tocmai a împușcat și l-a ucis pe om foarte drag.

# Altered Carbon

În viitor, conștiința oamenilor va fi captată în stive, dispozitive de stocare atașate la partea din spate a gâtului unei persoane. Corpurile fizice vor fi transformate în simple vase de unică folosință. Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman), un mercenar violent, se trezește la 250 de ani după ce i-a fost ucis vasul și astfel a fost nevoit să-şi petreacă restul vieții în închisoare pentru crimele sale.

# Lost in Space

În urma unui eveniment care amenință supraviețuirea umanității, familia Robinson este selectată pentru a 24-a misiune a Resolute (24th Colonist Group), o navă spațială interstelară care transportă familii pentru a coloniza sistemul stelar Alpha Centauri. Înainte de a ajunge la destinație, un robot extraterestru dă peste nava Resolute. Forțați să evacueze nava mamă într-o navă spațială Jupiter cu rază scurtă de acțiune, zeci de coloniști, printre care Robinson, se prăbușesc pe o planetă locuibilă din apropiere. Acolo trebuie să se lupte cu un mediu ciudat cu proprii demoni în timp ce caută o cale de întoarcere la Resolute.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente