(video) Un rival pentru Tesla Cybertruck! Canoo a prezentat prototipul pre-serie al unui pickup electric

Startup-ul american Canoo, angajat apropo de concernul Hyundai pentru a-i dezvolta o platformă, a prezentat prototipul pre-serie al unui pickup electric. Versiunea de producție va putea fi precomandată din trimestrul II al anului curent, iar livrările vor demara din 2023.

Caracteristici cheie:

  • Dispune de o benă modulară, care îşi poate mări lungimea de încărcare de la 1.8 la 2.4 metri. O extensie cu mâner de tragere ajută, de asemenea, la încărcarea și descărcarea lucrurilor din benă. Extensia servește, de asemenea, ca suport pentru plăcuța de înmatriculare. Când bena este extinsă, un al doilea strat de uși poate fi pivotat afară. Extensia găzduiește, de asemenea, un bloc optic secundar care conține toate funcțiile unui stop, astfel încât vehiculul să poată fi condus cu bena complet încărcată.
  • Pentru a oferi cea mai mare utilitate pentru client, pickup-ul dispune de o zonă de depozitare a lucrurilor în partea frontală, acolo unde se pot căra instrumente. Capacul capotei poate fi extins într-o mică masă, unde se poate lucra şi cu instrumente electrice ce pot fi conectate la prizele din spaţiul menţionat.
  • Părţi din laturile benei pot fi coborâte pentru a servi din nou drept suprafeţe de lucru, ori pentru a depozita şi transporta lucruri pe orizontală, în limitele gabaritelor legale.
  • Pe partea laterală a vehiculului există un sertar ascuns, care serveşte şi drept treaptă pentru a permite accesul rapid și ușor la benă. Sub acest sertar se află o zonă de depozitare flexibilă pentru articole, precum: o trusă de prim ajutor, răcitor pentru gustări și băuturi, spaţiu blocabil pentru laptop şi multe altele.
  • Revenind la benă, aceasta dispune un sistem de separare a spațiului, conceput pentru a menține articolele separate și sigure. Prize electrice şi porturi USB sunt disponibile din toate părţile maşinii.
  • A treia lumină de frână poate ilumina şi bena pe timp de noapte, în acest caz cu lumină albă. Vehiculul este, de asemenea, echipat cu iluminat perimetral pe toate laturile benei pentru vizibilitate sporită.
  • Poate fi dotat cu railings-uri de acoperiş pentru a fi instalat un suport de bagaje sau cu Camper Shell, vehiculul poate găzdui o varietate de carcase pentru a se potrivi cât mai multor necesităţi, de exemplu de instalare a unui cort pe acoperiş.
  • Tehnologia avansată de iluminare oferă siguranță adaptivă, iar farurile și stopurile emblematice ale companiei servesc drept identificatori de bază ai mărcii, fără a fi nevoie de un logo. Dincolo de depozitare, suprafața frontală a vehiculului a fost extinsă pentru a proteja mai bine farurile și parbrizul.
  • Căptușită cu garnituri și materiale selectate pentru durabilitate, vehiculul cu cabină extinsă are două locuri în față, cu un compartiment posterior de poate fi personalizat şi care poate găzdui două scaune suplimentare.
  • Pickup-ul stă pe o platformă originală, tip skateboard, care integrează funcțional toate componentele critice ale unui sistem de propulsie electric pentru a fi cât mai plate și eficiente posibil. Direcţia şi frânele îi sunt concepute prin tehnologia by-wire (prin cabluri, fără legături mecanice).
  • Măsoară maşina 4.677 (sau 5.400 în format extins al benei) x 1.980 (2.209 cu oglinzi) x 1.920 (2.085 cu railings-uri) x 2.850 mm în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament. Bena măsoară 1.627 x 1.817 mm (sau 2.600 mm în format extins). Adâncimea sa este de 522 mm, iar capacitatea de încărcare de 816 kg. Stă pe roţi în mărimi de 265/60 R18.
  • Poate fi dotat cu un singur motor pe puntea din spate sau câte unul pe fiecare punte (RWD şi AWD respectiv), în configuraţii cu până la 600 CP şi 746 Nm de cuplu. Capacitatea exactă a bateriilor puse la dispoziţie nu se anunţă la moment, însă autonomia minimă va fi de peste 322 km.

Specificațiile complete, dar şi preţurile, vor fi dezvăluite mai aproape de producție.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/