(video) Incredibil! În acest smart a fost instalat un motor V8 cu volum de 9.1 litri şi cu 725 CP

Să fie nu doar cel mai puternic, ci şi cel mai rapid smart din lume? Cel mai probabil că DA! Acest smart fortwo a fost transformat într-un motor pe roţi şi cu un scaun pentru şofer.

Dacă anterior avea un V8 de 7.0 litri, care îi permitea să parcurgă un sfert de milă în aproximativ 11 secunde, mai nou, datorită unei noi inimi de 9.1 litri, este un proiectil mult mai agil!

https://youtu.be/mAfnyzz0DL0

Într-un smart fortwo obișnuit, motorul este instalat pe puntea din spate. Pentru această interpretare de curse proprietarul a trebuit să schimbe aspectul întregii mașini. Benzinarul voluminos a fost plasat peste puntea din faţă, iar conducătorul auto se află literalmente în portbagaj.

V8-ul marca Chevrolet produce aproximativ 725 de cai putere. Această putere îi permite “dragsterului” să parcurgă primii 402 metri în mai puţin de 10 secunde.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-asa-ceva-nu-ati-mai-vazut-un-golf-cu-doua-motoare-care-face-doua-burnout-uri-inainte-de-start/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/