fbpx

video | În plină pandemie, ministrul interimar al MAI, Pavel Voicu, s-ar afla într-o vizită în Qatar

Neprivind la restricții și situația epidemiologică din țară, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, ar fi părăsit țara pentru a efectua o vizită în Qatar. Anunțul a fost făcut de președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputații Alexandr Slusari, Igor Grosu și Pavel Filip susțin că restricțiile impuse în contextul situației epidemiologice din țară nu sunt respectate, iar Ministerul Afacerilor Interne (MAI) ar trebui să intervină la monitorizarea mai strictă a evoluției.

Tot la acest subiect, liderul PDM, Pavel Filip, a declarat că a aflat din anumite surse că ministrul MAI nu s-ar afla în țară la moment.

„Cineva mi-a spus astăzi că ministrul afacerilor interne a plecat în Qatar. Nu știu trebuie de verificat. Dacă este așa atunci este grav pe de-o parte, pe de altă parte să nu ne îmbătăm cu apă rece atunci când nu există o certitudine pe coridoarele Guvernului și nu se lucrează la turațiile cuvenite, de aceea, acest lucru se va întâmpla și în contonuare”, a declarat Pavel Filip în platoul TV8.

Potrivit TV8, ministrul ar urma să plece în zilele următoare în Qatar, iar scopul vizitei ar fi o expoziție. Pentru a clarifica dacă ministrul se află în afara țării sau intenționează să plece, Pavel Voicu a fost contacta, însă acesta nu ar fi răspuns la telefon.

Declarațiile liderului PDM pot fi urmărite mai jos, la minutul 20.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button